Hey Superster! Mijn naam is Danny, mijn bijnaam is Flinkie. Dat is mijn bijnaam omdat ik al snel flink moest zijn in mijn leven. Ik ben 11 jaar en groeide op samen met mijn moeder en twee jongere broertjes Delano (9 jaar) en Damiën (5 jaar). Soms werden we ook wel de gebroeders D genoemd, omdat al onze namen met een D beginnen haha!

Vaak hadden wij niet veel geld, eigenlijk leefden we in armoede. We hadden wel altijd gewoon heerlijk eten op tafel, zoals ontbijt, lunch en avondeten, maar onze kleding kregen we vaak tweede hands of van de buren. Ondanks dat we niet veel geld hadden, waren we toch rijk aan liefde en geluk.

Mijn broertjes en ik hebben alle drie een andere vader, waarvan ik de enige ben die zijn vader niet kent. Ik weet niet hoe hij heet of hoe hij eruit ziet. Ik weet wel dat hij uit Kaapverdië (Cabo) komt. Mijn moeder is Nederlands, dus ik ben half Kaapverdiaans en half Nederlands. De vaders van mijn broertjes waren er af en toe en als ze er waren ontstond er vaak ruzie met mijn moeder. Dat ging van discussiëren naar steeds engere situaties zoals hard schreeuwen, schelden en soms vechten. Mijn broertjes en ik hoorden en zagen het allemaal gebeuren, maar zijn gelukkig zelf nooit met een vinger aangeraakt.

Momenteel wonen mijn moeder en broertjes in de hemel, daarvandaan zwaaien zij elke dag naar mij. Zij zijn naar de hemel verhuisd door een groot eng ‘ongeluk’, wat midden in de nacht was gebeurd toen ik in de woonkamer op de bank lag te slapen. Mijn moeder had een nieuwe vriend en hij zorgde na een lange enge periode ervoor dat zij en mijn broertjes de reis naar de hemel moesten maken en heeft zichzelf daarna bij politiebureau aangegeven. Dit gebeurde allemaal een halfjaartje nadat ik 11 jaar was geworden.

Natuurlijk mis mijn moeder en broertjes, heb ik weleens nachtmerries en voel ik me weleens alleen & verdrietig. Maar ik weet dat ik zelf ooit, als ik heel oud ben, ook in de hemel kom, hen kan zien en dan een dikke knuffel kan geven. Ik ga hun alles vertellen wat ik heb gedaan en heb meegemaakt als ik hen weer zie.

Maar goed, dat gaat nog vele jaren duren. In de tussentijd ben ik aan het leren om vrienden te worden met mijn gevoelens en gedachtes. Zolang ik hier nog op aarde ben zou ik het vervelend vinden als ik me al die tijd alleen maar alleen en verdrietig voel met als gevolg dat ik eigenlijk geen leuke tijd heb. Als ik vrienden ben met mijn gevoelens en gedachtes dan kan ik steeds beter omgaan met minder fijne gevoelens, gedachtes of de vervelende dingen die ik nog mee ga maken. Dit heet veerkracht en als je veerkracht hebt ben je een Flinkie.

I HAVE A DREAM THAT ONE DAY..
Ik heb een droom en mijn droom is een wereld, waarin ik minstens 1 miljoen andere kinderen kan helpen om ook een Flinkie te worden. Zo belangrijk! Ik wil meegeven dat vervelende gevoelens, gedachtes en ervaringen geen rem hoeven te zijn voor waar maken van jouw dromen! Ik hoop dat ik daarin een groot voorbeeld kan zijn voor andere kinderen, een soort rolmodel. Deze wereld noem ik ‘De Wereld van Flinkie’. Een wereld van Flinkie’s, waarin Flinkie’s andere kinderen helpen om ook een Flinkie te worden!

Voor deze droom heb ik verschillende dingen bedacht, zoals mijn verhaal vertellen op scholen (lezingen), lesgeven in klassen (gastlessen), schoolprojecten inspelend op kinderparticipatie etc. Voor al deze dingetjes heb ik Flinkie University bedacht. Ook heb ik een webwinkel met de naam Flinkieshop, waar mensen o.a. Flinkie Hoodies kunnen kopen en kunnen dragen en zo de wereld kunnen laten zien dat zij ook een Flinkie zijn. Ook heb ik mijn eigen kaartspel bedacht (Flinkie Trading Card Game), waarmee ik wil bijdragen aan plezier en verbinding. Ik geloof dat dat de basis is van het versterken van veerkracht. Vroeger deed ik samen met mijn broertjes niets anders dan spelletjes bedenken en maken. Als laatst, ook is de Flinkie Knuffel onderweg, echt zo gaaf! En nog veel meer!

Danny Dijkhuizen a.k.a Mr. Flinkie Himself, een echte veerkracht-expert!
Flinkie is gebaseerd op de kleine 11 jarige Danny, maar dan met alle wijsheden en levenskennis van de volwassen Danny. Flinkie is eigenlijk gewoon het kind in Danny die connect met kinderen. Danny is een echte verbinder en bereikt met zijn programma’s en als spreker jaarlijks duizenden kinderen, jongeren en professionals uit de zorg, welzijn en onderwijswereld. Met zijn mediaoptredens (radio-interviews zoals NPO 1 en FunX, tv-programma’s NPO, kranten zoals AD en NRC en magazine’s etc.) wist hij minstens 1,5 miljoen mensen te bereiken met zijn verhaal. Danny werkt veel samen met verschillende stichtingen en scholen en is trotse ambassadeur van Augeo Foundation en stichting STRONG.

Het doel van Danny is om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te empoweren en deelt de boodschap dat negatieve ervaringen in het leven geen rem hoeven te zijn voor het waarmaken van jouw dromen en dat jij niet jouw verhaal bent, maar dat jouw verhaal onderdeel is van jou. Ook deelt Danny de boodschap dat jij groots het verschil kunt maken voor jezelf en voor anderen met al hele kleine dingen. Danny wilde al zijn boodschappen, levenslessen en wijsheden ook delen met kinderen. Zodoende is Flinkie ontstaan, waarmee Danny een vertaal slag maakt naar kinderen.

Vragen? Samenwerken of wil je ons gewoon een leuk berichtje sturen? Doe het via het contactformulier hieronder!

  Hey Superster! Mijn naam is Danny, mijn bijnaam is Flinkie. Dat is mijn bijnaam omdat ik al snel flink moest zijn in mijn leven. Ik ben 11 jaar en groeide op samen met mijn moeder en twee jongere broertjes Delano (9 jaar) en Damiën (5 jaar). Soms werden we ook wel de gebroeders D genoemd, omdat al onze namen met een D beginnen haha!

  Vaak hadden wij niet veel geld, eigenlijk leefden we in armoede. We hadden wel altijd gewoon heerlijk eten op tafel, zoals ontbijt, lunch en avondeten, maar onze kleding kregen we vaak tweede hands of van de buren. Ondanks dat we niet veel geld hadden, waren we toch rijk aan liefde en geluk.

  Mijn broertjes en ik hebben alle drie een andere vader, waarvan ik de enige ben die zijn vader niet kent. Ik weet niet hoe hij heet of hoe hij eruit ziet. Ik weet wel dat hij uit Kaapverdië (Cabo) komt. Mijn moeder is Nederlands, dus ik ben half Kaapverdiaans en half Nederlands. De vaders van mijn broertjes waren er af en toe en als ze er waren ontstond er vaak ruzie met mijn moeder. Dat ging van discussiëren naar steeds engere situaties zoals hard schreeuwen, schelden en soms vechten. Mijn broertjes en ik hoorden en zagen het allemaal gebeuren, maar zijn gelukkig zelf nooit met een vinger aangeraakt.

  Momenteel wonen mijn moeder en broertjes in de hemel, daarvandaan zwaaien zij elke dag naar mij. Zij zijn naar de hemel verhuisd door een groot eng ‘ongeluk’, wat midden in de nacht was gebeurd toen ik in de woonkamer op de bank lag te slapen. Mijn moeder had een nieuwe vriend en hij zorgde na een lange enge periode ervoor dat zij en mijn broertjes de reis naar de hemel moesten maken en heeft zichzelf daarna bij politiebureau aangegeven. Dit gebeurde allemaal een halfjaartje nadat ik 11 jaar was geworden.

  Natuurlijk mis mijn moeder en broertjes, heb ik weleens nachtmerries en voel ik me weleens alleen & verdrietig. Maar ik weet dat ik zelf ooit, als ik heel oud ben, ook in de hemel kom, hen kan zien en dan een dikke knuffel kan geven. Ik ga hun alles vertellen wat ik heb gedaan en heb meegemaakt als ik hen weer zie.

  Maar goed, dat gaat nog vele jaren duren. In de tussentijd ben ik aan het leren om vrienden te worden met mijn gevoelens en gedachtes. Zolang ik hier nog op aarde ben zou ik het vervelend vinden als ik me al die tijd alleen maar alleen en verdrietig voel met als gevolg dat ik eigenlijk geen leuke tijd heb. Als ik vrienden ben met mijn gevoelens en gedachtes dan kan ik steeds beter omgaan met minder fijne gevoelens, gedachtes of de vervelende dingen die ik nog mee ga maken. Dit heet veerkracht en als je veerkracht hebt ben je een Flinkie.

  I HAVE A DREAM THAT ONE DAY..
  Ik heb een droom en mijn droom is een wereld, waarin ik minstens 1 miljoen andere kinderen kan helpen om ook een Flinkie te worden. Zo belangrijk! Ik wil meegeven dat vervelende gevoelens, gedachtes en ervaringen geen rem hoeven te zijn voor waar maken van jouw dromen! Ik hoop dat ik daarin een groot voorbeeld kan zijn voor andere kinderen, een soort rolmodel. Deze wereld noem ik ‘De Wereld van Flinkie’. Een wereld van Flinkie’s, waarin Flinkie’s andere kinderen helpen om ook een Flinkie te worden!

  Voor deze droom heb ik verschillende dingen bedacht, zoals mijn verhaal vertellen op scholen (lezingen), lesgeven in klassen (gastlessen), schoolprojecten inspelend op kinderparticipatie etc. Voor al deze dingetjes heb ik Flinkie University bedacht. Ook heb ik een webwinkel met de naam Flinkieshop, waar mensen o.a. Flinkie Hoodies kunnen kopen en kunnen dragen en zo de wereld kunnen laten zien dat zij ook een Flinkie zijn. Ook heb ik mijn eigen kaartspel bedacht (Flinkie Trading Card Game), waarmee ik wil bijdragen aan plezier en verbinding. Ik geloof dat dat de basis is van het versterken van veerkracht. Vroeger deed ik samen met mijn broertjes niets anders dan spelletjes bedenken en maken. Als laatst; Ook is de Flinkie Knuffel onderweg! Echt zo gaaf! En nog veel meer! En nog veel meer!

  Danny Dijkhuizen a.k.a Mr. Flinkie Himself, een echte veerkracht-expert!
  Flinkie is gebaseerd op de kleine 11 jarige Danny, maar dan met alle wijsheden en levenskennis van de volwassen Danny. Flinkie is eigenlijk gewoon het kind in Danny die connect met kinderen. Danny is een echte verbinder en bereikt met zijn programma’s en als spreker jaarlijks duizenden kinderen, jongeren en professionals uit de zorg, welzijn en onderwijswereld. Met zijn mediaoptredens (radio-interviews zoals NPO 1 en FunX, tv-programma’s NPO, kranten zoals AD en NRC en magazine’s etc.) wist hij minstens 1,5 miljoen mensen te bereiken met zijn verhaal. Danny werkt veel samen met verschillende stichtingen en scholen en is trotse ambassadeur van Augeo Foundation en stichting STRONG.

  Het doel van Danny is om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te empoweren en deelt de boodschap dat negatieve ervaringen in het leven geen rem hoeven te zijn voor het waarmaken van jouw dromen en dat jij niet jouw verhaal bent, maar dat jouw verhaal onderdeel is van jou. Ook deelt Danny de boodschap dat jij groots het verschil kunt maken voor jezelf en voor anderen met al hele kleine dingen. Danny wilde al zijn boodschappen, levenslessen en wijsheden ook delen met kinderen. Zodoende is Flinkie ontstaan, waarmee Danny een vertaal slag maakt naar kinderen.

  Hey Superster! Mijn naam is Danny, mijn bijnaam is Flinkie. Dat is mijn bijnaam omdat ik al gauw flink moest zijn in mijn leven. Ik ben 11 jaar en groeide op samen met mijn moeder en twee jongere broertjes Delano (9 jaar) en Damiën (5 jaar). Soms werden we ook wel de gebroeders D genoemd, omdat al onze namen met een D beginnen haha!

  Vaak hadden wij niet veel geld, eigenlijk leefden we in armoede. We hadden wel altijd gewoon heerlijk eten op tafel, zoals ontbijt, lunch en avondeten, maar onze kleding kregen we vaak tweede hands of van de buren. Ondanks dat we niet veel geld hadden, waren we toch rijk aan liefde en geluk.

  DEZE WEBSITE IS ONDER CONSTRUCTIE.

  Flinkie is hard aan zijn website aan het bouwen.

  Nog even geduld kanjer!

  Mijn broertjes en ik hebben alle drie een andere vader, waarvan ik de enige ben die zijn vader niet kent. Ik weet niet hoe hij heet of hoe hij eruit ziet. Ik weet wel dat hij uit Kaapverdië (Cabo) komt. Mijn moeder is Nederlands, dus ik ben half Kaapverdiaans en half Nederlands. De vaders van mijn broertjes waren er af en toe en als ze er waren ontstond er vaak ruzie met mijn moeder. Dat ging van discussiëren naar steeds engere situaties zoals hard schreeuwen, schelden en soms vechten. Mijn broertjes en ik hoorden en zagen het allemaal gebeuren, maar zijn gelukkig zelf nooit met een vinger aangeraakt.

  Momenteel wonen mijn moeder en broertjes in de hemel, daarvandaan zwaaien zij elke dag naar mij. Zij zijn naar de hemel verhuisd door een groot eng ‘ongeluk’, wat midden in de nacht was gebeurd toen ik in de woonkamer op de bank lag te slapen. Mijn moeder had een nieuwe vriend en hij zorgde na een lange enge periode ervoor dat zij en mijn broertjes de reis naar de hemel moesten maken en heeft zichzelf daarna bij politiebureau aangegeven. Dit gebeurde allemaal een halfjaartje nadat ik 11 jaar was geworden.

  Natuurlijk mis mijn moeder en broertjes, heb ik weleens nachtmerries en voel ik me weleens alleen & verdrietig. Maar ik weet dat ik zelf ooit, als ik heel oud ben, ook in de hemel kom, hen kan zien en dan een dikke knuffel kan geven. Ik ga hun alles vertellen wat ik heb gedaan en heb meegemaakt als ik hen weer zie.

  Maar goed, dat gaat nog vele jaren duren. In de tussentijd ben ik aan het leren om vrienden te worden met mijn gevoelens en gedachtes. Zolang ik hier nog op aarde ben zou ik het vervelend vinden als ik me al die tijd alleen maar alleen en verdrietig voel met als gevolg dat ik eigenlijk geen leuke tijd heb. Als ik vrienden ben met mijn gevoelens en gedachtes dan kan ik steeds beter omgaan met minder fijne gevoelens, gedachtes of de vervelende dingen die ik nog mee ga maken. Dit heet veerkracht en als je veerkracht hebt ben je een Flinkie.

  I HAVE A DREAM THAT ONE DAY..
  Ik heb een droom en mijn droom is een wereld, waarin ik minstens 1 miljoen andere kinderen kan helpen om ook een Flinkie te worden. Zo belangrijk! Ik wil meegeven dat vervelende gevoelens, gedachtes en ervaringen geen rem hoeven te zijn voor waar maken van jouw dromen! Ik hoop dat ik daarin een groot voorbeeld kan zijn voor andere kinderen, een soort rolmodel. Deze wereld noem ik ‘De Wereld van Flinkie’. Een wereld van Flinkie’s, waarin Flinkie’s andere kinderen helpen om ook een Flinkie te worden!

  Voor deze droom heb ik verschillende dingen bedacht, zoals mijn verhaal vertellen op scholen (lezingen), lesgeven in klassen (gastlessen), schoolprojecten inspelend op kinderparticipatie etc. Voor al deze dingetjes heb ik Flinkie University bedacht. Ook heb ik een webwinkel met de naam Flinkieshop, waar mensen o.a. Flinkie Hoodies kunnen kopen en kunnen dragen en zo de wereld kunnen laten zien dat zij ook een Flinkie zijn. Ook heb ik mijn eigen kaartspel bedacht (Flinkie Trading Card Game), waarmee ik wil bijdragen aan plezier en verbinding. Ik geloof dat dat de basis is van het versterken van veerkracht. Vroeger deed ik samen met mijn broertjes niets anders dan spelletjes bedenken en maken. Als laatst; Ook is de Flinkie Knuffel onderweg! Echt zo gaaf! En nog veel meer!

  Danny Dijkhuizen a.k.a Mr. Flinkie Himself, een echte veerkracht-expert!
  Flinkie is gebaseerd op de kleine 11 jarige Danny, maar dan met alle wijsheden en levenskennis van de volwassen Danny. Flinkie is eigenlijk gewoon het kind in Danny die connect met kinderen. Danny is een echte verbinder en bereikt met zijn programma’s en als spreker jaarlijks duizenden kinderen, jongeren en professionals uit de zorg, welzijn en onderwijswereld. Met zijn mediaoptredens (radio-interviews zoals NPO 1 en FunX, tv-programma’s NPO, kranten zoals AD en NRC en magazine’s etc.) wist hij minstens 1,5 miljoen mensen te bereiken met zijn verhaal. Danny werkt veel samen met verschillende stichtingen en scholen en is trotse ambassadeur van Augeo Foundation en stichting STRONG.

  Het doel van Danny is om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te empoweren en deelt de boodschap dat negatieve ervaringen in het leven geen rem hoeven te zijn voor het waarmaken van jouw dromen en dat jij niet jouw verhaal bent, maar dat jouw verhaal onderdeel is van jou. Ook deelt Danny de boodschap dat jij groots het verschil kunt maken voor jezelf en voor anderen met al hele kleine dingen. Danny wilde al zijn boodschappen, levenslessen en wijsheden ook delen met kinderen. Zodoende is Flinkie ontstaan, waarmee Danny een vertaal slag maakt naar kinderen.

  Vragen? Samenwerken of wil je ons gewoon een leuk berichtje sturen? Doe het via het contactformulier hieronder!